Verbandkoffers en vullingen

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ATV Safety biedt diverse verbandsets die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen.

De verbandset BHV is een uitstekende vulling met alle benodigdheden voor één werkunit. De ATV BHV verbandkoffer 600.VK0044 is goedgekeurd door het Oranje Kruis onder nummer VD 66-37. De verbandset sluit aan bij de vaardigheden van een bedrijfshulpverlener, maar ook zonder specifieke EHBO-kennis is de verbandset te gebruiken voor het verzorgen van kleine verwondingen. 


De verbandset bestaat uit drie losse modules die los van elkaar te gebruiken en te vervangen zijn. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt. Binnen 60 seconden is de koffer gecontroleerd en weer actueel.

De verbandset HACCP is gericht op gebruik in de horeca en voedselindustrie. Deze set bevat detecteerbare pleisters die voldoen aan de HACCP standaard. De inhoud van de set is ingedeeld in handige modules.


De industriekoffer is een uitgebreide verbandset die speciaal geschikt is voor de middelgrote en zware industriële bedrijven. Onze sets worden tevens gebruikt bij opleidingen van het Rode Kruis.

 

De richtlijnen voor het gebruik van een verbandset:

● De set moet binnen handbereik zijn: binnen een halve minuut beschikbaar;
● Regelmatige controle van de set: ieder half jaar, of vaker afhankelijk van risicofactoren;
● De set moet zichtbaar en bereikbaar zijn: bij voorkeur op ooghoogte opgehangen of via        signalering snel te vinden;
● Na gebruik moet de koffer gecontroleerd en aangevuld worden.