BHV instructeur en veiligheidsadviseur

BHV instructeur en veiligheidsadviseur BHV instructeur en veiligheidsadviseur

Wil jij de wereld om je heen een beetje veiliger maken? Dat kan in deze functie waarbij je enerzijds BHV cursussen verzorgt en anderzijds veiligheidsplannen maakt voor onze klanten.  Met deze afwisselende functie is iedere dag weer anders. Daarnaast krijg je alle ruimte om deze nieuwe functie verder vorm te geven. Ga jij samen met ons de uitdaging aan en veiligheid naar een hoger niveau brengen?

 

Wat ga je doen?
De functie is tweeledig.  Enerzijds ga je BHV cursussen verzorgen voor ons label Hoeveilig.nl. Dat gaat veelal om trainingen bij ons op locatie maar kan op verzoek ook op locatie van de klant plaatsvinden. Anderzijds ben je actief als adviseur voor dealers en eindgebruikers van ATV Safety. Je treedt op als specialist op het gebied van veiligheid en maakt voor deze klanten veiligheidsplannen en tekent ontruimingsplannen. Je gaat op verzoek mee op klantbezoeken en daar waar specifieke inhoudelijke veiligheidskennis nodig is, kom jij in actie. Je wordt in je functie ondersteund door de binnendienst die helpt bij de planning en organisatie rondom de cursussen.

Je werkzaamheden op een rij:

 • Het geven van BHV cursussen
 • Afnemen en begeleiden van examens
 • Kwaliteitsbewaking van de cursussen
 • Bedrijfsbezoeken samen met je collega’s van verkoop
 • Uitvoeren van visuele inspecties bij klanten
 • Geven van veiligheidsadvies aan klanten
 • Uitwerken van veiligheidsplannen en ontruimingsplannen

Wie ben je?
Uiteraard ben jij een expert in je vakgebied en weet je cursisten en klanten te inspireren met je kennis. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en daarnaast ben je proactief en gedreven in je werk.  Door je nieuwsgierige houding weet je waar commerciële mogelijkheden zich voordoen en waar jij je kennis kunt inzetten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en weet daar prima mee om te gaan. Naast je afwisselend werkzaamheden krijg je ook energie van het werken in een groeiende onderneming waar je samen kunt bouwen.

Wat we verder belangrijk vinden:

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring.
 • Ruime werkervaring binnen de veiligheidsbranche en het geven van veiligheidscursussen.
 • Instructeursopleiding Rode- of oranje kruis en/of BHV of bereidt deze te volgen.
 • Ervaring met Microsoft Office en CRM systemen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, woonachtig in de regio Arnhem - Nijmegen en minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard bieden we je een goed salaris dat past bij je ervaring- en opleidingsniveau. Maar misschien nog wel veel belangrijker, je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een omgeving waar veel kennis en ervaring aanwezig is en waaruit je kunt putten.  Je krijgt van ons alle ruimte en vrijheid om je werk in te delen zoals dat voor jou prettig is. Samen stellen we een doel, maar jij zorgt voor de invulling.


Waar kom je te werken?
Werken bij ATV Safety betekent werken bij een toonaangevende organisatie in veiligheidsproducten. Wij noemen onszelf ook niet voor niks professionals in veiligheid en brengen samen met onze klanten veiligheid naar een hoger niveau. Wij produceren en leveren veiligheidsproducten zoals bijvoorbeeld rookmelders, verbandkoffers en pictogrammen. Wij leveren onze producten via een uitgebreid dealernetwerk en kunnen door onze eigen ontwerp- en printstudio veel producten voor onze klanten voorzien van een eigen logo of ontwerp. Met het label Hoeveilig.nl verzorgen wij BHV en Heftruck opleidingen.

Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Schalm in Andelst en beschikken over een groot magazijn, een ruime en lichte kantoorruimte en een opleidingslokaal. Er heerst een collegiale werksfeer en we houden van een grapje op zijn tijd.  In onze gezamenlijke pauzes drinken we koffie in de kantine of bij mooi weer buiten. En natuurlijk doen we dat het liefst mét taart!

 

Heb je interesse?
Stuur je cv naar prietveld@atvsafety.nl. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0488-452840.