Vacature: Bijbaan Magazijnmedewerker

Vacature: Bijbaan Magazijnmedewerker Vacature: Bijbaan Magazijnmedewerker

Studenten en scholieren opgelet! Ben jij gemiddeld 4 tot 8 uur per week beschikbaar en ben je op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan bij jou in de buurt? Kom dan werken bij ATV Safety in Andelst. Voor ons magazijn kunnen wij namelijk wel wat ondersteuning gebruiken. Help jij ons uit de brand?

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s van het magazijn ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende en uitgaande bestellingen. Je ondersteunt bij het verwerken en uitpakken van bestellingen die binnenkomen. Verder stel je bestellingen samen. Denk daarbij aan het samenstellen van orders, het personaliseren van producten met stickers en het verpakken van producten. Vanzelfsprekend zorg je voor een schone en nette werkomgeving.

Wie ben je?
We zoeken iemand die het leuk vindt om samen met collega’s orders te verwerken. Je bent betrouwbaar en enthousiast en kunt goed overweg met werkinstructies. Eerdere werkervaring is niet nodig, we leggen je uit wat je moet doen zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Je werkuren stemmen we in overleg af, uiteraard houden we rekening met je schoolrooster.

Waar kom je te werken?
Werken bij ATV Safety betekent werken bij een toonaangevende organisatie in veiligheidsproducten. Wij noemen onszelf ook niet voor niks professionals in veiligheid en brengen samen met onze klanten veiligheid naar een hoger niveau. Wij produceren en leveren veiligheidsproducten zoals bijvoorbeeld rookmelders, verbandkoffers en pictogrammen. Wij leveren onze producten via een uitgebreid dealernetwerk en kunnen door onze eigen ontwerp- en printstudio veel producten voor onze klanten voorzien van een eigen logo of ontwerp.

Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Schalm in Andelst en beschikken over een groot magazijn. Er heerst een collegiale werksfeer en we houden van een grapje op zijn tijd.  In onze gezamenlijke pauzes drinken we koffie in de kantine of bij mooi weer buiten. En natuurlijk doen we dat het liefst mét taart  ;-)!

Heb je interesse?
Stuur je cv naar dirkjan@atvsafety.nl. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0488-452840.