Taalcursus Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen

Taalcursus Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen Taalcursus Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen

Курс голландської мови для українських біженців

Зареєструватися
Надішліть електронний лист info@atvsafety.nl з іменем та контактними даними

 

Op eigen initiatief is ATV Safety gestart met het geven van taalcursussen Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen. Ook wij zijn gegrepen door de oorlog die daar plaatsvindt en willen graag wat doen. Op ons kantoor in Andelst hebben we een mooie cursusruimte die we hier graag voor beschikbaar stellen.

 

Ons steentje bijdragen
In de nabije omgeving zijn er al meerdere Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Ook worden er initiatieven genomen om spullen in te zamelen voor de mensen hier maar ook voor diegene die in hun land zijn gebleven. Door het faciliteren van deze taalcursus kunnen ook wij ons steentje bijdragen. We willen helpen de Oekraïense mensen zich hier thuis te laten voelen en te kunnen laten deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

 

Meld je aan als leraar of lerares
Inmiddels hebben wij leraren bereid gevonden die deze cursus gaan verzorgen. De eerste groep is dan deze week ook al gestart. Maar we zoeken nog versterking!

Heb jij:

-        Minimaal 4 uur per week tijd om les te geven?

-        Interesse in lesgeven?

-        Ervaring met lesgeven van de Nederlandse taal?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zorgen voor professionele lesstof voor NT2 onderwijs. Het is niet nodig om Oekraïens te kunnen spreken. Meld je aan via info@atvsafety.nl.

 

Inschrijven cursisten
Ken jij Oekraïense vluchtelingen en wil je deze aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een email naar info@atvsafety.nl met naam en contactgegevens. Wij nemen contact op voor de cursusdata. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.