EHBO en Evacuatie

Materiaalinformatie

De veiligheidssignalisatie die wij aanbieden is verkrijgbaar in vele maten en materialen. Kies hieronder de juiste maat en materiaal.

Polypropyleen (PP) Harde kunststof plaat van 1,5mm dik (voor kleine pictogrammen 0,8mm dik). Dit wordt vooral voor kleine tot middelgrote pictogrammen voor binnen gebruikt.
Vinyl Zelfklevend  Wordt gebruikt voor stickers in alle formaten. Dit wordt meestal binnen gebruikt, maar kan ook prima buiten gebruikt worden.
Vinyl Reflecterend
Zelfklevende folie die vooral wordt gebruikt voor verkeersborden, markering van voertuigen en obstakels in het verkeer.
Vinyl UV-line
Sticker met speciale bescherming tegen verkleuring door (zon)licht.
Vinyl Ultradestructible 
Sticker die na het plakken niet meer in één stuk te verwijderen is. Dit wordt met name toegepast bij keuringsstickers die niet verwijderd mogen worden.
Vinyl Fotoluminescerend
Nalichtende sticker die wordt gebruikt voor vluchtwegaanduidingen, symbolen voor brandbestrijdingsmiddelen en signalisatie in de scheepvaart.
PVC
Harde kunststof plaat van 1mm of 1,5mm dik die ook gebogen kan worden. Dit maakt het geschikt voor haakse en panoramische borden.
PVC Fotoluminescerend
Kunststof plaat van 1mm die nalicht in het donker. Dit wordt toegepast voor vluchtwegaanduidingen, symbolen voor brandbestrijdingsmiddelen en signalisatie in de scheepvaart.
Dibond
Polyethyleen plaat met aluminium afdekplaten. Deze plaat van 3mm dikte is bij uitstek geschikt voor buitengebruik, voor middelgrote tot grote borden.
Aluminium
(1,5mm dik) wordt gebruikt voor pictogrammen met een luxere uitstraling, of voor borden die buiten worden geplaatst.
Magneetfolie Buigzame magnetische plaats die bedrukt kan worden. Wordt gebruikt op machines, voertuigen en kasten.