Bekijk onze nieuwe webshop! - Nieuws

Gepubliceerd op: dinsdag, november 1, 2022

Door:

Bron:

Wij zijn bijzonder trots dat we onze nieuwe webshop kunnen lanceren. Met onze nieuwe shop ervaart u meer gebruik- en bestelgemak. Ook is het een bron aan informatie over alles wat met veiligheid te maken heeft!  Komt u er niet helemaal uit en heeft u hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard werken wij nog steeds aan verdere verbetering van de webshop. Er worden doorlopend nieuwe artikelen, artikelinformatie en afbeeldingen toegevoegd. We wensen u veel lees en bestelplezier.


 

Hoe werkt de nieuwe shop?

Registreren
Bent u al klant bij ATV Safety dan zijn uw gegevens automatisch verhuisd naar de nieuwe shop. Het enig wat u hoeft te doen is opnieuw een wachtwoord aanmaken. Klik op de link wachtwoord vergeten. Vul bij gebruikersnaam uw debiteurennummer in. Bent u niet bekend met uw debiteurennummer neem dan contact met ons op. Bent u nog geen klant en wilt u graag klant worden vul dan het registratieformulier in.

 

Categorieën overzichtZoeken
Al onze artikelen zijn overzichtelijk ingedeeld in categorieën. Bekijk het drop down menu en krijg direct overzicht. 

Vul in de zoekbalk uw zoekterm in. Wilt u alle zoekresultaten zien druk dan op enter of op het zoekicoontje. Verfijn uw zoekresultaten met de filters.

  

 

Uw account
Voeg favorieten aan uw bestellijst door op het hartje bij een artikel te klikken. Zo kunt makkelijker een volgende bestelling plaatsen van uw favoriete artikelen en hoeft u niet steeds opnieuw te zoeken. In uw account kunt u ook uw orderhistorie bekijken.