Registreren

ATV Safety verkoopt haar producten via een uitgebreid dealernetwerk. Bent u nog geen dealer en wilt u graag dealer worden? Neem dan contact met ons op of maak een account aan op deze website. Na goedkeuring van uw account kunt u bestellen in onze webshop.

Wilt u als eindgebruiker een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op, dan verwijzen wij u door naar een van onze dealers!Bestellen

U bestelt gemakkelijk in onze webshop. Naast de adviesprijs vindt u ook de speciale kortingsprijs voor onze dealers. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Wilt u liever een papieren catalogus ontvangen? Geen probleem, deze sturen we u graag toe. U kunt uw order ook doorbellen of mailen.

Bezorgen

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u  een definitieve orderbevestiging. Daarin vindt u de geplande afleverdatum. Voor standaard producten die op voorraad zijn, is de levertermijn 1 tot 2 werkdagen. 

Wij rekenen bij levering binnen Nederland standaard € 9,50 bezorgkosten. Voor grote en/of breekbare materialen gelden afwijkende bezorgkosten. Deze vindt u op de orderbevestiging. Voor bestellingen boven de € 250,- vervallen de bezorgkosten. Het is ook mogelijk om uw order rechtstreeks naar uw klant te versturen. 

Retourneren en ruilen

Retourneren kan binnen 14 dagen na de leveringsdatum. Meld vooraf uw retour aan per e-mail of telefoon. 

Uw retourzending dient altijd te worden voorzien van het ATV Safety Retourformulier


Algemene voorwaarden

Lees via deze link de algemene voorwaarden die van toepassingen zijn bij aankoop van onze producten. 
Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen van ATV Safety? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrieven. U ontvangt tweewekelijks nieuwsberichten met aanbiedingen van nieuwe en bestaande producten en relevante marktinformatie. Zo blijft u op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en andere actuele thema’s rondom veiligheidsproducten.

Wilt u onze nieuwsberichten niet langer meer ontvangen? U kunt zicht afmelden door onderaan de nieuwsbrief te klikken op de link ‘Afmelden’. Heeft u zich wel aangemeld voor de nieuwsbrief maar ontvangt u deze niet? Mogelijk wordt het bericht geblokkeerd door het spamfilter van uw e-mailprogramma. Voeg in dat geval ons mailadres info@atvsafety.nl toe aan de lijst met ‘veilige afzenders’.