Dibond bord pictogrammen service 450x900 mm

150.4590.PS.png
Artikelnummer:
150.4590.PS

ATV Safety is dé pictogrammenspecialist. Wij leveren het juiste veiligheidssymbool, of u nou één pictogram of grote aantallen nodig heeft, bij ons is alles mogelijk. Voor eenduidige veiligheidssignalisatie worden door de NEN3011, ISO 3864-1 en de NEN-EN-ISO 7010 de richtlijnen voorgeschreven. Om overzicht te houden in het brede aanbod aan pictogrammen hebben wij speciaal voor u het promotiebord pictogrammen service ontwikkeld!

Ons promotiebord pictogrammen service kan gemaakt worden in diverse uitvoeringen. Op het bord vindt u de meest voorkomende ISO 7010 pictogrammen, onderverdeeld in diverse categorieën. Ook kan er onder aan het bord een brochurehouder worden bevestigd, waar u een catalogus of flyer in kunt doen. Handig voor uw klanten om mee te nemen! 

Door dit bord op te hangen in uw showroom laat u aan uw klanten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo weten ze dat ze voor pictogrammen bij u moeten zijn!

Naast de standaard pictogrammen kunnen wij ook pictogrammen ontwerpen die nog niet bestaan. Wij kunnen iedere combinatie van symbolen en teksten produceren. Heeft u een specifiek wens, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.