Vacature: Magazijnmedewerker - Nieuws

Gepubliceerd op: woensdag, januari 10, 2024

Door:

Bron:

Hé toekomstige ATV Safety Magazijnmedewerker... stroop je mouwen op en ga aan slag in ons magazijn. In een enthousiast team ben jij samen met je collega’s van A tot Z verantwoordelijk voor het verwerken van in- en uitgaande goederen. Zorgen dat producten goed en op de tijd de deur uit gaan, dat is waar jij warm voor loopt. Kom je kennismaken?

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s van het magazijn ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende en uitgaande goederen. Wat betreft werkzaamheden kun je denken aan order picken, inpakken en laden en lossen. Ook lichte productiewerkzaamheden voer je uit. Denk daarbij aan het samenstellen van orders of het personaliseren van producten met stickers en het verpakken daarvan. Het werk kent veel afwisseling en daarnaast proberen we samen werkzaamheden nog beter te doen. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd!

 

Je werkzaamheden op een rij:

 • Controleren van inkomende goederen;
 • Opslaan van goederen in ons magazijn;
 • Producten verpakken en labellen;
 • Order picken en bestellingen verzendklaar maken;
 • Administreren van verwerkte orders in Exact;
 • Opruimen en schoonmaken van het magazijn.

 

Wie ben je?
We zoeken iemand die enthousiast en gemotiveerd is en energie krijgt van het werken in een goed gestroomlijnd magazijn. Je kunt zelfstandig werken en bent in staat het totaal aan werkzaamheden te overzien. Regelmatig zetten we vakantiekrachten in die jij voorziet van werkinstructies.

Je bent communicatief vaardig en zoekt actief de samenwerking op met je collega’s. Verder ben je nauwkeurig en betrokken zodat onze klanten op tijd de juiste goederen ontvangen!  

Wat we verder belangrijk vinden

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Enige werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Woonachtig in de regio Arnhem, Nijmegen, Elst, Tiel;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard bieden we je een salaris passend bij je ervaring- en opleidingsniveau en daarnaast prima secundaire arbeidvoorwaarden. Binnen onze bedrijfscultuur is er aandacht voor jou als persoon en werken we niet met keiharde targets. We streven naar realistische doelen en we kennen dan ook een normale en gezonde werkdruk.

 

Waar kom je te werken?
Werken bij ATV Safety betekent werken bij een toonaangevende organisatie in veiligheidsproducten. Wij noemen onszelf ook niet voor niks professionals in veiligheid en brengen samen met onze klanten veiligheid naar een hoger niveau. Wij produceren en leveren veiligheidsproducten zoals bijvoorbeeld rookmelders, verbandkoffers en pictogrammen. Wij leveren onze producten via een uitgebreid dealernetwerk en kunnen door onze eigen ontwerp- en printstudio veel producten voor onze klanten voorzien van een eigen logo of ontwerp.

Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Schalm in Andelst en beschikken over een groot magazijn en een ruime en lichte kantoorruimte. Er heerst een collegiale werksfeer en we houden van een grapje op zijn tijd.  In onze gezamenlijke pauzes drinken we koffie in de kantine of bij mooi weer buiten. En natuurlijk doen we dat het liefst mét taart 😊!  

 

Heb je interesse?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0488 – 452840 of stuur je CV naar Ruud Elfrink (ruud@atvsafety.nl).