Veelgestelde vragen

 

Registreren

Kan ik klant worden bij ATV Safety Products 
ATV Safety Products is een leverancier, dit betekent dat we alleen verkopen aan wederverkopers in en buiten Nederland. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen via 
info@atvsafety.nl. Bent u een eindgebruiker en wilt u een bestelling plaatsen? Dan zullen wij u doorverwijzen naar één van onze dealers. 

Hoe maak ik een account aan?
Rechtsboven aan in de menubalk ziet u een optie om een account aan te maken, indien u een wederverkoper bent zullen wij uw account vrijgeven zodat u kunt bestellen op onze webshop. Indien anders zullen wij met u contact opnemen.

 

 


   

 

Prijsinformatie

Waar vindt ik actuele prijzen?
Door in te loggen op onze webshop kunt u de prijsgegevens bekijken, daarnaast is het ook mogelijk een offerte aan te vragen. 

Hoe vraag ik een offerte aan?
Wanneer u een offerte wil aanvragen, kunt u een mail met uw aanvraag sturen naar
 info@atvsafety.nl.          

Prijsinformatie
Alle prijzen die vermeld staan op onze website en advertenties zijn exclusief btw. De brutoprijs is de adviesprijs van het product en Netto is uw inkoopsprijs verminderd met de korting.  

 

 


   

 

Bestellen & Leveren

Hoe bestel ik?
Om te kunnen bestellen dient u een account aan te maken of in te loggen, of u kunt contact met ons opnemen voor het plaatsen van een bestelling. 

Orderbevestiging en levertijd 
Als u een bestelling plaatst op onze webshop, ontvangt u automatisch een e-mail met daarin uw bestelgegevens en daarna een mail met een definitieve orderbevestiging met de geplande afleverdatum.

Leveringskosten 
De levering wordt verzonden naar het door u opgegeven verzendadres. ATV Safety rekent bij levering binnen Nederland standaard een bijdrage in de bezorgkosten van € 8,50 (met uitzondering van grote en/of breekbare materialen, afwijkende bezorgkosten vindt u op de orderbevestiging). Leveringen boven de € 250,00 worden franco bezorgd.

Betaling 
Na het versturen van uw order ontvangt u de factuur. Deze dient binnen 14 dagen te worden betaald. Nieuwe klanten dienen de eerste drie bestellingen vooraf te betalen. Wanneer de betaling binnen is of n.a.v. een betaalbewijs versturen we uw bestelling.

Algemene leveringsvoorwaarden 
Onze algemene leveringsvoorwaarden vindt u 
hier

 

 


   

 

Retourneren

Indien u een product wilt retourneren verzoeken we u vooraf per e-mail of telefoon (0488-452840) contact op te nemen met ATV Safety Products. Wilt u dit zo snel mogelijk na leveren doen, graag uiterlijk 14 dagen na de leverdatum

Retourleveringen dienen altijd voorzien te worden van een retourformulier. De retourgoederen dient u deugdelijk en volgens de juiste condities te verpakken. De kosten (verzending / transport) zijn voor rekening van de klant, uitgezonderd retourzendingen die betrekking hebben op een foutieve verzending vanuit ATV Safety Products of in het geval van een defect artikel of fabricagefout. 

Wij hanteren de volgende voorwaarden voor retourzendingen:
• De goederen zijn door ATV Safety Products geleverd. 
• Zendingen zonder ordernummer en/of zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen. 
• Artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of die speciaal zijn besteld kunnen niet worden geretourneerd. 
• De retourartikelen dienen onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn. 
• Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport te voorkomen. 
• Ga zorgvuldig om met de verpakking van een artikel. Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op het artikel of op de verpakking. 
• Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ATV Safety, zijn voor risico van de klant. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.

Download hier het retourformulier

 

 


   

 

Marketing

Wat is het actienieuws? 
Actienieuws is de folder van ATV Safety Products. Het actienieuws verschijnt regelmatig en bevat aanbiedingen van nieuwe en bestaande producten. Het actienieuws wordt verstuurd via e-mail en de productaanbiedingen staan ook vermeld op de website van ATV Safety Products. 

Hoe meld ik mij aan voor het actienieuws? 
U kunt zich 
hier aanmelden voor het actienieuws. 

Hoe meld ik mij af voor het actienieuws? 
U kunt zicht afmelden voor het actienieuws door deze te openen in uw postvak en onderaan de e-mail te klikken op de link ‘Afmelden actienieuws’. 

Waarom ontvang ik het actienieuws niet, terwijl ik me wel heb aangemeld? 
Mogelijk wordt het actienieuws geblokkeerd door het spamfilter van u e-mailprogramma. Het actienieuws wordt in dat geval geblokkeerd of komt automatisch in een map ‘ongewenste e-mail’ terecht in plaats van in uw standaard mailbox. Voeg in dat geval ons mailadres
 info@atvsafety.nl toe aan de lijst met ‘veilige afzenders’ van uw mailprogramma.